Montserrat Mallol

Directora dels Museus d’Olot

Llicenciada en història per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en gestió i polítiques culturals per la Universitat de Barcelona.
Abans d’encarregar-se de la direcció dels Museus d’Olot va dirigir el “Castell-Ecomuseu urbà de Rubí” del qual també es va encarregar del projecte museològic i museogràfic.
Ha participat en la conceptualització i organització de nombrosos projectes a destacar: “Projecte museològic i museogràfic del Museu Darder – Centre d’Interpretació de l’Estany”, “Marian Vayreda i Vila: el pintor natzarè de l’Escola d’Olot” pel Museu de la Garrotxa, Conceptualització i realització dels guions i textos de l’exposició, l’audiovisual i el CDroom interactiu de l’exposició permanent “Espai audiovisual Montserrat portes endins”  per a l’Abadia de Montserrat, direcció del projecte museogràfic “L’Agustí. La Calma. Parc Etnològic del Tagamanent”, per a la Diputació de Barcelona. Serveis de Parcs Naturals, conjuntament amb Trànsit Projectes.
Codirectora del “Curs d’especialització en museus i noves tecnologies” l’any 2012 i del “Curs d’especialització en museus i recursos digitals” en l’edició actual.

Advertisements

Segueix-nos al twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements
Organitzen
Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot
Universitat de Girona
Fundació d'Estudis Superiors d'Olot
  Col·laboren:
Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
Diputació de Girona